DESPRE NOI

Dragă cititorule,

Mulțumim pentru că citești CalatoriiClandestini.ro

Noi suntem un grup de tineri și ne place să călătorim unde vedem cu ochii. Am învățat să călătorim pe cont propriu.

Datorită expansiunii companiilor low-cost în România, am rezervat Oferte clandestine la bilete de avion cu 4 lei către Torino sau 40 lei în Roma. Pentru mulți nu mai este niciun secret. Credem însă că, dacă vorbim despre ele, vor fi și mai mulți care își vor descoperi pasiunea.

Cu toții călătorim de mici. Vacanțe la bunici, în excursii, la munte sau mare. Work and travel, călătorii de afaceri sau city break-uri. Concediile mult așteptate care te ajută să îți încarci bateriile. Aventurile sunt de tot felul. Nenumărate moduri prin care poți schimba peisajul zilnic cu ceva care îți va schimba perspectiva despre lume.

Internetul este într-adevăr o resursă inepuizabilă și asta îți deschide noi orizonturi. Doar să fii puțin curios. Să fii dornic de aventură. Să înveți tot timpul lucruri noi de la necunoscuți cu care împărtășești același hobby. Călătoritul nu a facut nimănui rău. Din contră, vacanțele sunt lucrurile pentru care muncim zi de zi și punem bani deoparte. Uneori le planificăm cu multe luni înainte, alteori alegem last minute-uri.

Principiul nostru este că ora de geografie ar trebui să fie predată pe Google Maps, iar excursiile virtuale să fie materie obligatorie în școli.

Ideea blogului e simplă. Călătorești și sharuiești. Ieftin. Cât mai mult și neapărat fără să știe nimeni că ești acolo. Clandestin 🙂 Într-o lume globalizată, ne place să ne pierdem prin orașe mari, pe straduțe înguste, în locuri încărcate de istorie. Natura te lasă fără cuvinte și te atrage ca un magnet să descoperi orice părticică a ei.

Orice loc este special și îți oferă o experiență unică. Trebuie doar să îi știi povestea și să o cultivi. Călătorim când și unde găsim cele mai bune oferte. Costul final ne afectează următoarea plecare, așa că suntem exigenți cu cheltuielile.

Asta vrem să împărtășim și cu tine. Și multe altele. Urmărește-ne aventurile pe blog, pe Facebook, Instagram, Pinterest sau newsletter.
Adventure Love
DESPRE NOI

Noi suntem un grup de tineri și ne place să călătorim unde vedem cu ochii.

Recent pins