DESPRE NOI

Dragă cititorule,

Mulțumim pentru că citești CalatoriiClandestini.ro.

Noi suntem un grup de tineri și ne place să călătorim unde vedem cu ochii. Am învățat să călătorim pe cont propriu.Mai departe vei descoperi cine suntem și câteva lucruri care ne definesc.

Cristina & Alex

Cristina este clandestina noastră care găsește cele mai ieftine combinații, atunci când te aștepți cel mai puțin. Un moment funny de care îmi aduc aminte de fiecare dată când vorbim de blog: într-una din pauzele noastre de masă, Cristina a găsit un bilet de avion mai ieftin decât prânzul ei din ziua respectivă. Cum ai putea să reziști unei astfel de oportunități? 😀

Proiectul a apărut pentru ea în unul dintre cele mai bune momente ale anului. 2016 a fost anul în care, alături de Alex, au călătorit poate cel mai mult. Luna și călătoria 🙂 Iar multe din articolele din perioada respectivă sunt rezultatul experiențelor lor.

Alex este thinker-ul grupului, dar și o persoană cu foarte multe idei creative. Pe multe dintre ele le pune și în aplicare. Pasionat de sport, merge la fotbal ori de câte ori poate. Iar dacă s-ar putea duce la ski-uri la birou, ar fi cel mai fericit.

2017 a fost un an important pentru ei, mai ales din punct de vedere proiecte personale, așa că stilul și ritmului călătoriilor s-a schimbat și s-a adaptat la micuțul Matias, proaspăt apărut în echipă.

Mihaela & Liviu

Liviu, autorul celor mai multe articole cu iz sportiv de pe blog, și are în afară de călătorit, multe alte pasiuni pe care le ține aproape: alergarea, bicicleta sau cafeaua de specialitate. Nici nu aș știi să vă zic care este ordinea priorităților și cred că nici nu contează, atâta timp cât este încântat de toate.

Iar eu, Mihaela, persoana pe care ați întâlnit-o cel mai des în ultima perioadă. Prietenii îmi spun micul Sherlock al grupului, care e pus mereu pe surprize. Imi plac listele și lucrurile organizate. Iar de o parte din research-urile mele vă puteți bucura și voi în Tips & Tricks.

Printre articole veți regăsi experiențele noastre, din călătorii în afara țării sau plimbările prin România. Sau pur și simplu din locurile faine în care ajungem.

Sperăm să vă fie de folos ori de câte ori vreți să planificați o călătorie, în România sau în afara țării sau pur și simplu vreți să citiți despre o aventură de-a noastră.

Cât despre planurile noastre din 2019, v-am povestit pe scurt în articolul trecut. Iar, pentru restul, vă invităm să rămâneți alături de noi pe parcursului anului, pentru că nu se știe niciodată ce surprize pot apărea 🙂

Vă lăsăm și o imagine cu noi, din ultima escapadă din Franța, în formulă completă.

URMĂREȘTE CALATORIICLANDESTINI.RO ȘI PE FACEBOOKINSTAGRAMPINTEREST SAU YOUTUBE.

Adventure Love
DESPRE NOI

Noi suntem un grup de tineri și ne place să călătorim unde vedem cu ochii.

Recent pins