Concurs: Ghiciți locația vacanței călătorilor clandestini!

Așa cum vă spuneam pe Facebook săptămâna trecută, o parte din Călătorii Clandestini au plecat în vacanță într-o destinație de senzație.

Nu vă spunem unde, vă dăm doar câteva “indicii” prin pozele din acestă postare și vă provocăm pe voi să ghiciți unde au ajuns.

Cei care ghicesc pot să câștige prin tragere la sorți premiul pus la bătaie….un cadou “clandestin” fix din locația respectivă.

Ce trebuie să faceți?

Foarte simplu! Lăsați un comentariu pe blog, la acestă postare, cu numele locației  în care credeți că se află colegii noști.

Puteți face asta în perioada 5-10 Aprilie, iar lunea viitoare, pe 11 Aprilie, alegem câștigătorul prin random.org și îl anunțăm tot pe blog.

Vă lăsăm să vă bucurați de imagini și așteptăm comentariile voastre 🙂

Așadar, în ce locație se află Clandestinii?

Urmărește CalatoriiClandestini.ro și pe Facebook, InstagramPinterest sau Youtube.

No Comments Yet
 1. Cam usor, dragilor. Taormina, Sicilia, loc ce-mi aduce aminte de bucataria aceea minunata si lamaile dumnezeiesti din fursecurile Quadrotti!

 2. Un loc foarte frumos si sunt bucuros ca am avut ocazia sa-l vizitez, este vorba despre orasul Taormina din Sicilia, Italia. Mai este cunoscuta ca Perla Siciliei.

  1. Buna Adriana,
   Multumim pentru raspuns. Concursul s-a incheiat ieri, deja ne pregatim sa anuntam castigatorul, dar te asteptam in continuare pe blog pentru alte surprize.
   O zi faina!

   Echipa Clandestinilor

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Adventure Love
DESPRE NOI

Noi suntem un grup de tineri și ne place să călătorim unde vedem cu ochii.

Recent pins